Recruiting

Following page is in finnish, as understanding finnish is a requirement.

Liittymisen vaatimukset

  1. Hakijan täytyy puhua suomea äidinkielenään tai ainakin sitä vastaavalla taitotasolla. (Sekä puhuttu että kirjallinen suomi)
  2. Liittymisen ala-ikäraja on 18 vuotta.
  3. Hakija on suorittanut asepalveluksen Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksella.
  4. Hakija omistaa ostetun ja laillisen kopion pelistä (ja/tai sen lisäosista)
  5. Hakija on aktiivinen liittymään järjestettyihin peleihin ja koulutuksiin.
  6. Hakija ymmärtää ja hyväksyy komento-organisaation ja hierarkian asettamat elementit simulaatiossa ja tottelee esimiestensä antamia käskyjä ja ohjeita.

Minkälainen on FJT:n tavanomainen viikko?

FJT:n viikko jakautuu tavallisesti seuraavanlaisesti:

Koulutuspäivät: tiistai ja torstai, jolloin FJT:n eri osastot harjoittelevat itsenäisesti omia tehtäviään. Esimerkiksi tarkka-ampujat harjoittelevat usein erilaisilla radoilla samaan aikaan kun Vaunulinjan panssarit harjoittelevat toisella puolella harjoitustehtävässä.

Pelipäivä: sunnuntai, on päivä jolloin mahdollisimman moni FJT:läinen on pelaamassa serverillä. Tällöin harjoitellaan viikolla opittuja asioita yhteispelissä.

Pelityylit ovat useimmiten CO-OP tyyppisiä pelejä, mutta toisinaan harjoitellaan yhtälailla TvT –pelejäkin oman porukan kesken.

Tavallisten sunnuntaipelien lisäksi toisinaan pelataan kampanjatyyppisiä operaatioita, jotka koostuvat useammasta pelivaiheesta. Pelivaiheet ovat riippuvaisia edeltävästä vaiheesta ja sen menestyksestä.

Liittymislomake

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image