Recruiting

Following page is in finnish, as understanding finnish is a requirement.

Liittymisen vaatimukset

  1. Hakijan täytyy puhua suomea äidinkielenään tai ainakin sitä vastaavalla taitotasolla. (Sekä puhuttu että kirjallinen suomi)
  2. Liittymisen ala-ikäraja on 18 vuotta.
  3. Hakija on suorittanut asepalveluksen Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksella.
  4. Hakija omistaa kopiot Arma 3:sta ja tarvittavista DLC:stä (listaus alla)
  5. Hakija on aktiivinen liittymään järjestettyihin peleihin ja koulutuksiin.
  6. Hakija ymmärtää ja hyväksyy komento-organisaation ja hierarkian asettamat elementit simulaatiossa ja tottelee esimiestensä antamia käskyjä ja ohjeita.
  7. Hakija omistaa toimivan mikrofonin.

Arma 3 & DLC

Tuomme toimintaamme lisäsisältöä ja realismia ilmaisten modien ja maksullisten DLC:den avulla.

Jos harkitset meille hakemista, niin suosittelemme nyt jo Arma 3 ja sen DLC:den lisäämistä Steam-tilisi toivelistalle / wishlist:ille. Näin saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun nämä ovat alennuksessa. Säästö voi olla huomattava, yli -50% alennuksia hyödyntäen.

DLC-listaus (päivitetty 1.1.2023):

Jos et omista kyseisiä lisäosia, Arma 3 kopiosi tunnistaa tämän viimeistään peleissämme ja estää sinua liittymästä mukaan kentälle tehtävään.

Minkälainen on FJT:n tavanomainen viikko?

FJT:n viikko jakautuu tavallisesti seuraavanlaisesti:

Koulutuspäivät: tiistai ja torstai, jolloin FJT:n eri osastot harjoittelevat itsenäisesti omia tehtäviään. Esimerkiksi tarkka-ampujat harjoittelevat usein erilaisilla radoilla samaan aikaan kun Vaunulinjan panssarit harjoittelevat toisella puolella harjoitustehtävässä.

Pelipäivä: sunnuntai, on päivä jolloin mahdollisimman moni FJT:läinen on pelaamassa serverillä. Tällöin harjoitellaan viikolla opittuja asioita yhteispelissä.

Pelityylit ovat useimmiten CO-OP tyyppisiä pelejä, mutta toisinaan harjoitellaan yhtälailla TvT –pelejäkin oman porukan kesken.

Tavallisten sunnuntaipelien lisäksi toisinaan pelataan kampanjatyyppisiä operaatioita, jotka koostuvat useammasta pelivaiheesta. Pelivaiheet ovat riippuvaisia edeltävästä vaiheesta ja sen menestyksestä.

Liittymislomake

Discord on pääasiallinen viestintäkanavamme. Hakemuksen lähetettyäsi tulet saamaan Discord- ja Steam-kaveripyynnön joiltakin seuraavista jäsenistämme hakemusprosessin jatkamista varten: Korpisolttu, MacMarine, Mihailo tai Paavi